2η Διαδικτυακή Ενημερωτική δράση για τις ΚΟΙΝΣ.Ε.Π. και την Κοινωνική Οικονομία (webinar)

“Δυναμική Ένωση” Δευτεροβάθμια Ένωση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  (Αθήνα / Αττική)
https://www.socialcoop.gr

Αγαπητές φίλες και φίλοι, συνεργάτες και συνεταιριστές,

Η “Δυναμική Ένωση” Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Αττικής προσκαλεί τους φορείς Κ.ΑΛ.Ο από την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν στη 2η διαδικτυακή ενημερωτική δράση (webinar) για τις ΚΟΙΝΣ.Ε.Π. και την Κοινωνική Οικονομία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στις 18:30.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης γνωριμίας και δικτύωσης θα γίνει μια σύντομη αναδρομή στις παρεμβάσεις, δράσεις  και τις εκδηλώσεις της ένωσης, για την λειτουργία αντίστοιχων ενώσεων σε όλη την Ελλάδα καθώς και για την  ίδρυση της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Φορέων ΚΑ.Λ.Ο.

Λόγω του ότι οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες (100) παρακαλούμε να συμπληρώσετε άμεσα την αίτηση συμμετοχής https://forms.gle/VERZkNDck5wpeaBe9

 Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως έχουμε δημιουργήσει το Group Δικτύωση ΚΟΙΝΣΕΠ στο Facebook για να επικοινωνούμε και να ανεβάζουμε όλοι τα νέα μας.

Δυναμική Ένωση Κ.ΑΛ.Ο.
Η επικοινωνία της Δυναμικής Ένωσης μαζί σας είναι στο πλαίσιο του σκοπού και των στόχων του καταστατικό μας ( άρθρο 3 δικτύωση, ενημέρωση κ.λπ.)
Τα στοιχεία επικοινωμίας του φορέα σας είναι καταγγεγραμένα σε Δημόσιο Βιβλίο (σύμφωνα με την ΥΑ 61621/2643/30-12-2016 (Β’56), στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εδώ

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα μας, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε προκαταβολικά συγνώμη για την ενόχληση, και να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα ενημέρωσης, ή να κάνετε τροποποίηση στοιχείων επικοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας!
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της “Δυναμικής Ένωσης”

Leave a Reply