Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ

Ε∆Ω ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ  (45) ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΠΑΚΟΕ ΠΡΙΝ ΚΑΘΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ∆Ο, ∆ΗΛΑ∆Η ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ, ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ∆ΙΟΡΙΣΜΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  • ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣ∆ΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Ι∆ΙΟΚΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
  • ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ∆ΕΚΑΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
  • ΤΟ 2024 ΟΙ ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 25  ΜΑΪΟΥ.
  • ΤΑ ∆ΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 153. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 131 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ (Κ)  ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ STANDARDS ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ∆ΗΛΑ∆Η ΤΟ 85,62%, ΕΝΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ (Α) ΒΡΕΘΗΚΑΝ 22 (14,38%). ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΑ∆ΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ META ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ∆Α ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ (www.pakoe.gr) ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK (www.facebook.com/Pakoe1979) .
  • ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ 440 ∆ΕΙΓ- ΜΑΤΑ, 358 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ (Κ) ∆ΗΛΑ∆Η ΤΟ 81,36% ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΑΙ 82 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ (Α) ∆ΗΛΑ∆Η ΤΟ 18,64%.
  • OΛΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ∆ΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑ∆ΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ∆ΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΟΕ.
  • ΕΠΕΙ∆Η ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ∆ΟΣ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ∆ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ∆ΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ Ι∆ΙΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ∆ΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ, ΑΠΟ ΤΙΣ 20  ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ.
  • ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΤΕ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ∆Α ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK.
  • ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η  ΙΟΥΝΙΟΥ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ 20 ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ (01-06-2024 ΕΩΣ 33-07-2024) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΑΚΟΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ∆Α ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ∆ΙΝΟΥΜΕ»

Leave a Reply