ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ… ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ

          Οι ΧΑΔΑ είναι προ των πυλών και πιστεύαμε ότι τελείωσαν. Όμως διαπιστώνουμε ότι συνέχεια ξυφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Άλλες καίγονται, άλλες αυτοαναφλέγονται και δυστυχώς η ατμόσφαιρα ρυπαίνεται με κίνδυνο της υγείας των κατοίκων και την ρύπανση του περιβάλλοντος. Και όλα αυτά… γιατί πολλοί Δήμοι αδιαφορούν και οι σκουπιδάρχες τρίβουν τα χέρια τους. Και μην ξεχνάτε από τους 5.000 τόνους την ημέρα σκουπίδια που παράγονται στην Αττική μόλις το 5% ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ! ΑΙΣΧΟΣ

Η ύπαρξη και λειτουργία από τους δήμους παράνομων χωματερών εγείρουν επιτακτικά ζήτημα ασφάλειας της ζωής και των περιουσιών των κατοίκων των γύρω περιοχών. Αφορμή για τον απαιτούμενο δημόσιο διάλογο για αυτό το θέμα στάθηκε η πρόσφατη μεγάλη φωτιά στην παράνομη χωματερή του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Για τη συγκεκριμένη χωματερή, οι πολίτες είχαν θέσει επανειλημμένα ζήτημα επικινδυνότητας τόσο στο Δήμο όσο και στη πυροσβεστική υπηρεσία. Έτσι, όπως συχνά γίνεται δυστυχώς, οι αρχές έρχονται να λύσουν ένα πρόβλημα ασφαλείας εκ των υστέρων.

Leave a Reply