ΣΥΡΙΖΑ… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

          Ο βουλευτής Μεϊκόπουλος σωστά «κάρφωσε» τον βουλευτή Φάμελλο, όχι μόνο για την αντίθεση του στην καύση RDF στη Θεσσαλονίκη επειδή «ψηφίζεται» από εκεί, αλλά και επειδή στη θητεία του ως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, η βαθμολογία του από το ΠΑΚΟΕ ήταν ΜΗΔΕΝ. Όλα όσα έχει κάνει για την καταστροφή του περιβάλλοντος ο Φάμελλος, έχουν πλήρως καταγραφεί από το ΠΑΚΟΕ και θα δημοσιευθούν στο μεθεπόμενο τεύχος της μηνιαίας εφημερίδας του. Ο Βόλος είναι μακριά από τους ψήφους του Φάμελλου της Θεσσαλονίκης.

O βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος έκανε κριτική στη στάση της κυβέρνησης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή σχετικά με το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που ήρθε για ψήφιση στη Βουλή με μειωμένη σύνθεση και όχι στην ολομέλεια, καθώς επίσης το ότι διακόπηκε μετά από απόφαση του υπουργού ΠΕΝ όπου είχαν προστεθεί τουλάχιστον 200 επιπλέον άρθρα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μην επισπευσθούν  τυχόν επενδύσεις, αλλά να καθυστερούν λόγω των προσφυγών που θα πολλαπλασιαστούν.

Ο βουλευτής σχολίασε την αλλαγή στάσης του πρώην υπουργού περιβάλλοντος  κυρίου Φάμελλου όπου άλλαξε διαμετρικά σε σχέση με τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων. Ο τελευταίος αντιδρά πλέον στη χρήση RDF από εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη κάτι εντελώς διαφορετικό από τη στάση του όταν ήταν υπουργός  για τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων στο Βόλο. Ειδικότερα καθώς ο βουλευτής τον είχε ενημερώσει πως η χρήση εναλλακτικών καυσίμων προκαλεί ανυπολόγιστου μεγέθους καταστροφή και πως η εταιρεία δεν έχει εγκαταστήσει τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Leave a Reply